pátek 16. ledna 2015

Odvaha a stud:
workshop 13. - 15.2.2015

ODVAHA a STUD:
workshop / tanec / body-psychoterapie / sebezkušenost
s Jiřím Králem a Dagmar Dash Voudouragkaki

Milí přátelé, zvu vás na workshop, který pořádáme s mým kamarádem Jirkou Králem. Naším záměrem je vytvořit bezpečný prostor, ve kterém můžeme potkat sami sebe a pohlédnout na to, jak odvaha a stud ovlivňují náš každodenní život. Nástrojem nám bude zkušenost vtělená skrze tanec, pohyb, vzájemnou interakci a sdílení. Díky konkrétnímu prožitku jsme schopni poznat, že stud není překážkou k odvaze. Naopak projevem odvahy může být schopnost prožít a integrovat svůj stud a stát se plně svobodným ve svém životě. Workshop je otevřen všem bez ohledu na věk a taneční úroveň. Předchozí zkušenost s tancem není nutná.

INFORMACE
Termín: 13. - 15.2.2015
Místo: Tělocvična Pod Hradem, 1.patro, Údolní 3, Brno
Cena: 3200,- Kč
Max. počet účastníků: 16
Přihlášky na: ithaka.body@gmail.com
Rezervace místa je platná po uhrazení nevratné zálohy 1600,- Kč. Podrobnosti pro platbu obdržíte v přihlášce.
FB událost: zde

LEKTOŘI
JIŘÍ KRÁL: lektor, body-psychoterapeut. Šestým rokem vede v Brně sebezkušenostní kurzy osobního rozvoje Esence. Je absolventem škol Barbara Brennan School of Healing Europe a Core Energetics Institute Netherland. V současnosti studuje MSc in Profesional Development (Consciousness, Spirituality and Transpersonal Psychology) v Londýně a Essential Therapist Training v Řecku. Ve své práci zohledňuje celistvé pojetí lidské bytosti, ve které se tělesná, emocionální, mentální a duševní rovina prolínají, vzájemně ovlivňují a doplňují. Jeho záměrem je podporovat klienty v autentickém bytí a projevu, v poznání vlastního stínu a ve schopnosti transformovat toto poznání v užitečnou zkušenost.



DAGMAR DASH VOUDOURAGKAKI: Tanečnice, lektorka a choreografka. Kurzy contemporary dance pro širokou veřejnost vede pod svým projektem DASHdance devět let, jógu učí osmým rokem. Studovala obor Pedagogiky na UK v Praze a poté Pedagogiku na MU v Brně. Vytvořila také řadu sólových choreografií. Její lekce contemporary dance jsou živelné a poetické, inspirované dynamickými projevy přírody. Pro Dash je prioritou, aby se lidé na jejích lekcích tance i jógy cítili bezpečně a setkali se s podporou, motivací a vzájemnou inspirací.


HARMONOGRAM
Workshop bude probíhat ve třech dnech od pátečního večera do nedělního odpoledne. V sobotu a neděli bude rozdělen do dopoledního a odpoledního bloku.
Pátek 18:00 - 21:00 h
Sobota 08:00 - 12:00 a 14:00 - 18:00 h
Neděle 08:00 - 12:00 a 13:00 - 17:00 h

KONTAKT:
Jiří:
E-mail: eiea.brno@gmail.com
Tel.: (+420) 777 999 390

Dash:
Tel.: (+420) 736 538 870
E-mail: dagmar.voudouragkaki@gmail.com
www.dashdance.com