čtvrtek 6. srpna 2015

JÓGA PODZIM 2015

Milí přátelé, jste srdečně zváni na mé lekce jógy. Lekce probíhají jako tzv. open classes, vypsán je také jeden kurz Vinyása jógy.



ROZVRH LEKCÍ
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
OTEVŘENÉ LEKCE
středa 16.30 - 18.00 h Hatha jóga zač. a mírně pokr.
pátek 7.15 - 8.30 h Ranní jóga všechny úrovně

Cena lekce: 150,- / 160,- Kč (dle délky lekce)
Místo: Bosorka, Masarykova 32, Brno
Rezervace zde

Podmínky rezervací
Rezervace je závazná. Ráda Vám budu držet pevné místo na lekci. Pokud budete chtít svou rezervaci zrušit, je potřeba tak učinit nejpozději 24 h předem. ​Pokud by se stalo, že Vaše místo propadne z důvodů pozdního zrušení rezervace (méně jak 24h předem) či neohlášené neúčasti, poprosím Vás následně o doplacení propadlého místa v plné ceně lekce. Storno poplatek neplatíte, pokud za sebe seženete náhradu. Děkuji Vám za pochopení.

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
KURZ (kurz je naplněn)
středa 18.15 - 19.45 h Vinyása jóga pokročilí

Termín kurzu: 9.9. - 16.12.2015 (28.10. svátek - lekce neprobíhá)
Cena kurzu: 2080,- Kč
Místo: Bosorka, Masarykova 32, Brno
Přihláška na kurz zde
Max. kapacita 14 míst


Vítáni jsou i začátečníci, kteří nikdy jógu necvičili. Jóga nám pomáhá nacházet fyzickou i duševní rovnováhu, na lekcích se budeme zabývat jak fyzickým cvičením prostřednictvím tělesných pozic (ásan), tak i technikami relaxace, meditace (dhjány) a pránájámy, které nás v propojení s fyzickým cvičením vedou k hlubokému uvolnění, klidu a celkové duševní pohodě. V lekcích kladu důraz na správné zaujmutí pozice a její plné prožití v souladu s dechem.
Přicházejte, prosím včas. Při pozdním příchodu či příchodu na "poslední chvíli" již nebude možné se na lekci připojit. K času a prostoru ostatních se chováme ohleduplně. Pokud máte jakékoliv dotazy, neváhejte mne kontaktovat. Ráda Vám je zodpovím.

Těším se při nádechu a výdechu
Dash