středa 14. září 2016

Pod měsícem taneční večery

Další taneční večer Pod měsícem se bude konat 16. 12. 2016 od 18.30 h na novém místě - v sále Art Factory na adrese Václavská 6, Brno.


Datum konání: pátek 18.30 - 20.30 h
Cena: 220,- Kč
Místo: sál Art Factory, Václavská 6, 2.patro, velký sál, Brno
Večerem povede: Dash

Závazná rezervace: ZDE

Smyslem těchto lekcí není učit se kroky či taneční vazby, tyto lekce jsou tu proto, abyste si mohl přijít zatančit opravdu každý bez ohledu na věk a taneční úroveň. Každý tančí podle své chuti a nálady, sám či může vyzvat k tanci partnera, můžete klidně jen tak usednout a zaposlouchat se, odpočinout si v přítmí a světle svíček. Kdo se stále ostýcháte, zahoďte obavy, stud a nejistotu, neboť vás nikdo nebude hodnotit, nikdo vás nebude posuzovat, naopak se setkáte s podporou, sdílením a vzájemnou inspirací v tanci.

Taneční večery nazvané Pod měsícem začaly s prvním říjnovým úplňkem již v r. 2013 a pokračují s nadšením mým i nadšených účastníků i nadále. Jsou otevřené vám všem, kteří si chcete svobodně zatančit podle svých tužeb a chuti v čase, kdy končí den, kdy už máme veškerou denní práci dávno za sebou a město se chystá ke spánku. V čase, kdy se kolem rozhostí noční klid a naše smysly vnímají věci okolo i uvnitř nás samých jinak než přes den. Budou se konat jednou za 1 - 2 měsíce vždy v pátek v týdnu, kdy je měsíc v úplňku.



Informace
Vemte si s sebou oblečení, ve kterém se budete cítit ten den dobře. Tančit budeme bosí či v ponožkách, boty si brát nemusíte. Přijďte, prosím, včas, začínáme společně.

Těším se na setkání při tanci.
Dash